5 Temmuz 2011 Salı

GERÇEKTEN SİKEN Mİ YARANIR HEP..?

Tanıdığım her kadını sikmeye çalışmadım hiç bir zaman. Kadından dostum da olur diye düşündüm. Kadın demek, karşıt cins demek sadece sikilecek varlık diye bakmadım bir çok erkek gibi. Amacım sadece türlü oyunlarla, etkileme çabalarıyla yatağa atmak olmadı hiç bir zaman. E ne oldu peki?

Sanırım birçoğu etkilememi, üstlerinde durmamı, ve sikmemi beklediler. Çünkü ilk buluşmada kadın gibi değil, sikmek niyetinde değil dost arkadaş niyetinde yaklaşınca umdukları olmadı. Oysa iltifatlar etmeli, sevgili olacak gibi yaklaşmalıydım biliyorum!

İnatla sırf sikilecek varlık gözüyle bakmıyorum kadınlara.. Sonrasında aptalca tavırlara girip ilgisiz kalıp dostluk peşinde olmadıklarını, hatta bazılarının boşluklarından faydalanmadığımın bile değeri olmayıp anında tutumları değişse bile..

Siken yaranır çok biliyorum..ama hala inatla her geleni sikmiyorum!
Kötü oluyorum, aptal oluyorum, değersiz de oluyorum sevgili gibi yanaşmadığım için..ve bazılarınında niyeti sevgili olmak değil, ama sevgili gibi yaklaşılıp sikilmek istiyor..oyun istiyor yani..ama ben bu yalancı oyunu sevmiyorum..

3 yorum:

  1. allah kahretsin cok sikiciyim ya yazisi:D

    YanıtlaSil
  2. kadınları anlamaya çalışınca bir erkek, eninde sonunda kendisini kötü hissediyor.
    belki de erkek sadece kendi istediğini yapmalı herşeye rağmen, yani yalancı oyunları her şeye rağmen içinden gelmiyorsa oynamamalı...

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz..