19 Mayıs 2011 Perşembe

Madem densiz terbiyesiz yönümüzle burdayız.:)

Bir terbiyesizlik yapayım o zaman burayı twitter gibi kullanayım.:)
Evdeyim..2saat önce tanıştığım fizik ve güzellik olarak harika bir kadını sikiyorum, kaç posta oldu bilmiyorum oturma odasına geçtim ps,yi açık görünce bu müzipliği yapayım dedim.:)

Teni müthiş güzel, amı harika, siyah incisi pırıl pırıl siktikçe sikesim geliyor. Belini iyi kırıp yatağa uzanmış halde ve ben ayaktayken çivileme önden arkadan sokup yatağa yapıştırmak ve her vuruşta çığlık attırmak çok zevkli.:)
Yatakta değmediğimiz kıyı köşe kalmadı, girmediğim yön pozisyon kalmadı ve şansıma bugün boşalmak bilmiyorum, yalvarıyor boşal diye.:) Çok zevkli.:)

İzninizle biraz sikimi emdirip bacaklarını omuzlarıma alarak biraz da öyle kökleyeyim şakk şakkkk.:)

8 yorum:

  1. bu bize yaptığın tam bi piçlik, umarım farkındasındır bunun.

    YanıtlaSil
  2. haci 1 postada benim icin at bi dahakine

    YanıtlaSil
  3. Her yönden harika kadınla iki saat önce tanıştın. Tanıştığın yerden eve/evine yolculuk + soyunma (hadi bunları doğaçlama yırtarak yaptınız diyelim) + önsevişme + yatak odası + yatağa devrilme + yatağın her noktasında seks + her pozisyonu deneme + kaç posta olduğunu hatırlayamayacak kadar çok posta koyuş + boşal diye yalvartma + ablayı yatakta bırakıp salona gitme + bilgisayarı görme + bloga girme + yazma + konuya uygun resim bulup ekleme...
    Vaoovvvvv....

    1)Erkekski, senden alacağımız çok ders var anlaşılan, takipteyiz.
    2)Kripton gezegeninden getirdiğin maldan kaldıysa biraz bize de gönderirsen sevinirim...

    YanıtlaSil
  4. Scret; Ayrıntılara bu kadar takılmamalısın.:) ' değil de 3 saat olsun peki.:) Yalnız bana saatlerin çok çabuk geçtiği muhakkak. Eve çok yakın bir cafede tanıştık, hatun kişi siklenmeye çıktım der gibi bakınıyordu.:) Zaten nasıl azdığınıda eve girer girmez anladım, bi kapının kapanmasını bekle dimi pantalonumu sıyırmak için.:) Önsevişmemi:) Emmeye başladıktan 4-5 dk sonra salondaki koltuğa dayamış G-stringini kenara sıyırmış vura vura sikiyordum.:) 2-3saat içinde ps,ye yazana kadar 3posta atmıştım sanırım.:) İlkler bende 2030 dk olur, gittikçe uzar...:) Dediğim gibi ayrıntılara takılmamak lazım.:)

    YanıtlaSil
  5. asla bu kadar şanslı bir kadın olamadım. delireceksin 2 saat sonra iyi ce kaliteli bir sex yasıyorsun. iyiymiş

    YanıtlaSil
  6. Cok cirkin kari siktigin resimlerden belli oluyor. Insan resim eklerken guzel hatun ekler ama sen bu resimleri ekliyorsun.

    YanıtlaSil
  7. ay mahfol.
    2 gündür ben yapmıyorum.
    derhal bana da bi tane chubby buluyosun.

    YanıtlaSil
  8. tabi canım arada kankanı arayıp konuşmuş hatta iki dakka markete çıkıp kısa marlboroyla bir şişe johnny walker da almışsındır : )
    ah bu gençlik : )

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz..