25 Nisan 2011 Pazartesi

SİKİŞMEK Mİ, SEVİŞMEK Mİ...!

Hem blogdan ayrı kalalı, hem de istediğim gibi bir sevişme yaşamayalı uzun zaman oldu. Ortalık am kaynıyor ama basitlik de kaynıyor. Sırf girip çıkmak için bir kadınla olmak fikri bile bana iğreti geliyor. Bu şekilde seksten tam bir doyum alamıyorum, sadece boşalmış ve rahatlamış oluyorum. Bence çok fark var sevişmeyle sikişmek arasında.

Kokusuyla, duruşu ve güzelliğiyle, kalitesiyle, yaklaşımıyla, bakımlılığıyla artısı çok olan bir kadınla olmak, ve sadece kadın diye biriyle olmak...! I ıh bunu sevmiyorum.

Yaşım da ilerledikçe yetmiyor bazı şeyler, güzel bir am, güzel bir vücut, güzel memeler..sözler vardır hani içi doludur, sözle vardır içi boştur..anlatabiliyormuyum?

Eskiden skor önemliydi mesela, 6 posta attıysam yetmezdi bazen, 9 posta attım 12-15 olsun diye uğraşırdım. Şimdi umursamıyorum posta sayısını, tek olsun saatlerce olsun istiyorum, doyumsa böylesi bir doyum, doyumsa birazda ruhsal, tensel doyum.

Zorlaşıyor aslında bazı şeyler, çünkü sikişse hiç zor değil bulup sikmek, ama yaşamışlık artılar, katarken, bu tür şeyleri yanında getiriyor.

Oral seksi çok severim (yaparım ama emilmesine de bayılırım) örneğin, o kadar çok kadının ağzına verdim ki ve içlerinde o kadar mükemmel yapanlar vardı ki, şimdi birisi emmeye başlasa ister istemez bu da ne ya diyor insan.

İçinde gidip gelirken öyle güzel orgazm olanlar, öyle harika inleyenler vardı ki, o inlemek ki sırf o inlemenin hatrına 1saat değil 2 saat sikmek isterdim, posta posta üstüne olsun, içinden hiç çıkmayayım isterdim..şimdi bunları yaşayınca zor oluyor be bazı şeyler. Yok işte girsin çıksını sevmiyorum. Amı var diye kadınlara yanaşmıyorum asla, sikmişim amı, amdan bol birşey yok artık..artılar olmalı, ne bileyim uçuk kaçık şeyler belki, farkılıklar, daha fazla tecrübeli, daha daha olmalı, bir tutam ruh, bir tutam anlam belki..

2 yorum:

  1. bu dedigin cok sey yasamisliktan geliyor. zaten bdsm fetis sado mazo bunlar hep farklilik arayislarindan ortaya cikan durumlar.

    YanıtlaSil
  2. oha çok iyi anlatmışsın düşündüklerini. kaç yaşındasın?

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz..