7 Şubat 2011 Pazartesi

Orgazm..

Kutsal Fahişe ile kısa bir irdelemesini yaptık bu mevzunun. Uzun ve geniş bir konu ama ben bir örnekle değinmeye çalışacağım. Caanım Ülkemde kadınların en az yarısı orgazm olamıyormuş..bu kadar odun erkek varken, sekse böyle yaklaşılırken bundan doğal ne olabilir. Erkek ne yapsam da kendimi geliştirsem mi diyor?
Kadın bir jartiyer alayım da adamı azdırayım mı diyor? Adam uzanmış tv seyrederken kaç kadın kalçadan minicik bir etek, ve sütyensiz, memelerin uçlarının belli olduğu bir tişört giyip odada çaktırmadan salınıp adamı azdırmaya kendini siktirmeye çalıştı? Kaç adam akşam mumları, müziği, şarabı hatta odanın lambasını kırmızıyla değiştirip kadınına güzel bir ortam yaptı? Kaç adam geç orgazm olan kadınını daha uzun süre sikmek için için güç hapları alıp(viagra değil), spor eksersiz yaptı? Kaç erkek seks öncesinde duş alıp vücut kremleri ve güzel kokular kullandı?

Seks hayatın %99udur bana göre, herşeyi değil ama herşeye yakın çok şeyidir.. Seks kadar karşılıklı olması gereken, bencilliğin içinde olmaması gereken birşey yoktur. Bu konuda karşılıklı çabanın, farkındalığın, katmanın, katılmanın güzelliği bilmemek kadar nankörlük ve aptallık olamaz.

Orgazm; Kimisi olamaz, kimisi çok zor olur, kimide çok kolay olur.
Doğrusu orgazm olmayan veya çok geç olan bir kadın erkek için biraz şanssızlıktır. Tabiki erkek duyarlı biriyse, önemsiyorsa.
İki orgazm hikayesi anlatayım belki daha iyi anlaşılır.

Hoş bir bayan..geziyor tozuyor eğleniyor gece olunca bir otele gidiyoruz İstanbul dışındayız.
Kestirmeden gidiyorum. Ön fasıldan sonra yatağa geçiyoruz, orada bir ön fasıl sonrası içine giriyorum. Normal doğum yapmış o yüzden vajina biraz geniş..işim zor çünkü hissettirmem için daha fazla çaba harcamak zorundayım. Seks normal ilerliyor ve bende normal olarak girip çıkmaya başlıyorum..dur daha yavaş diyor. Peki diyorum ve yavaşlıyorum, ama bir süre sonra girip çıkmaya devam etmek istiyorum çünkü normal bir sikişme eylemi böyle olur. Gene dur çok yavaş diyor..sikimi köklemiş vaziyetteyim, tam olarak içerdeyken sadece 1cm kadar girip çıkabiliyorum, istediği bu. Peki diyorum gene de, ve anlıyorumki klitorini ezmem ona baskı yapmam gerekiyor orgazm olabilmesi için.. Kesinlikle istediğim ve olması gerektiği gibi değil
tam sevgili bayanın istediği gibi sikiyorum. 10dk.-20dk. derken yarım saati geçiyoruz, bu arada ilk olduğu için benim kendimi tutmam gerekiyor o orgazm olmadan boşalmayayım diye.. Misyonerde ellerimi yana koyup sikmeme de izin vermiyor, yapış diyor..anlıyorum ki ağırlığımıda hissetmek istiyor, yani sikildiğini kendine göre tam olarak hissetmek istiyor. Onuda yapıyorum ve nihayet nefesi kesiliyor anlıyorum gelecek, o anda daha fazla bastırıyorum klitorisini ezmek için, ne nefes nefese geliyor, ve bende sonrasında rahat rahat vura vura  hızla sikmeye başlıyorum, daha hoşuna gidiyor çünkü biliyorum ki orgazm zevki hala devam ediyor, ohh fırtınalar esiyor diyor ve bende kısa süre sonra geliyorum..ikimizde çok mutluyuz.. Ben mutluyum çünkü parterimi mutlu ettim. Fakat her zaman böyle şanslı olmuyorum, çünkü konsantre olması gerekiyor tam istediği gibi..tam orgazma yaklaşırken hızlanırsam veya yavaşlarsam kaçırıyor, e bazende ben tutamıyorum ondan önce geliyorum.. Böyle bir ince hesaplar durumu..


Başka güzel bir bayan..balık eti, güzel bir beyaz ten, seksi çok seven, her türlü fantaziye açık.
Güzel bir gün sonrası Adadolu yakasında yeşillikler içinde güzel bir motele gidiyoruz. Ben yatağa çırılçıplak uzanıyorum, o kısa bir süre banyoya girip çıkıyor, çıkar çıkmaz taş gibi olan sikime uzanıp emmeye başlıyor ve çok başarılı, üstüne oturup içine alıyor, oldukça dar ve güzel bir amı var, sanırım fazla tahrik olduğum için olsa gerek sikimin üstüne oturup birkaç dakika kalça hareketi sonrası ben hemen boşalıyorum. Bu arada onunda geldiğini görüp seviniyorum. Boşalmamdan sonra çok geçmiyor setleşmem, tatlı bayanın tertemiz çok güzel bir vücudu var. Yanımda uzanırken dudaklarını emmeye başlıyorum, sikim daha da sertleşiyor, misyonerde hemen içine giriyorum.. Yeni boşaldığım için bu uzun sürecek biliyorum, ve rahat rahat ve istediğim gibi vura vura dibine dibine şakk şakk sesleri içinde girip çıkıyorum, daha yeni girmişken hemen geliyor, şaşırıyorum, herhalde o da çok tahrik oldu diyorum, ama yok yine geliyor, hem de çığlık çığlığa, şaşırıyorum, içinde zikzaklar daireler yaptıkça farklı orgazm şiddetlerinde geldiğini hissediyorum..demekki
hem klitoral hemde vajinal orgazm oluyor..çok şanlıyım. Nerdeyse 10-15 saniyede bir orgazm oluyor desem abartmış olurmuyum..hayır! Çığlıkları o kadar çok çıkıyorki o çığlık attıkça ben gaza geliyor daha hırsla sikiyorum, eviriyorum, çeviriyorum, bu arada ağzını kapatayım dışarı ses çok gidiyor diye elimi uzatıyorum bütün parmaklarımı emiyor, seks dediğin böyle olur diyorum, herşey harika, özel bir çabaya girmeme gerek yok, bunun yerine tüm yoğunluğumu çabamı daha fazla, daha farklı şeyler yaşatmaya ayırıyorum. Böyle oldukça sikişme eylemi renklendikçe renkleniyor, beyinler rahat ve özgürleşmiş..

İşte iki orgazm hikayesi..yorum sizde...

12 yorum:

  1. Kendine saygı göstermek, karşıdakine de saygı göstermek anlamına gelir aslen. bedenini sevmek, ona iyi bakmak, seks öncesi özen göstermek, hoş kokmak, ne giyeceğini, hangi parfümü süreceğini titizlikle seçmek, heyecan duymak... bir nevi önsevişme. Seks ciddi iş, gerekli önemi ve özeni göstermek gerekiyor...

    YanıtlaSil
  2. 2.sini okurken niyeysee o kadın ben mişim gibi hissettim, şaka gibi

    YanıtlaSil
  3. yorum yapmayınca senden tenkit alıyorum ama yorumlarımı onaylamıyorsun şimdi de? :)

    YanıtlaSil
  4. Kutsal Fahişe; Seks öncesi özen birazda anlayış bakış meselesi aslında. Hem karşındakine, hem kendine, hem sekse.. Seksi tam tadında, katarak, renkli, bolca heyecan katarak fantazili yaşamak çok güzel bir şey.

    YanıtlaSil
  5. Marca Karia; Demek sen de o şanslı kadınlardasın.

    YanıtlaSil
  6. Kutsal Fahişe; Afedersin bloga girmemiştim geçen günden beri.o yüzden.:)

    YanıtlaSil
  7. Şanstan ziyade, ben bu hikayeyi yaşadım :) o açıdan sanki tesadüf eseri seni tanıyormuşum gibi hissettim.. Garip

    YanıtlaSil
  8. inanır mısınız bilmem, ikincisi ben de yaşadım..

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. 2. türden ne yazıkki cok bulunmuyor

    YanıtlaSil
  11. Sana bi abi tavsiyesi kardeş...bir kadın anlattığın ölçü de çığlık atıyorsa emin ol orgazm taklidi yapıyor demektir; orgazm olamadığı için...

    YanıtlaSil
  12. dağ adamı; Yaşını bi öğrenseydim abi:)

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz..