13 Şubat 2011 Pazar

Fantazi sevmeyen varmı?

Klasik fantazilerden bahsetmiyorum. Yani renk renk çeşit çeşit jartiyerler, file çoraplar, renkli ışıklar, memeler ve am üzerinde krema ve 3çilek değil bahsettiğim fantazi.

Tenha bir apartman boşluğunda sikişmek, arabada müsait bir yerde, veya şartların zorlayarak yine araba içinde, sinema, bar, benzinlik tuvaletinde.. Ormanda, denizde, teknede, gece evin bahçesinde, hayal gücünüz nereye yetiyorsa..severmisiz?

Ben fantazileri ve heyecanı, değişiklikleri severim.. Olmazsa olmazım değil ama bunları isteyen bir partnerim olduğunda ortaya acaip şeyler çıkabiliyor, müziplikler, fırlamalıklar, gülüşmeler.:)

İnternettten tanışmıştım. Minyon hoş bir bayandı, ama bazı hareketleri adeta sırf erkek bundan etkilenir tarzındaydı, hissediyordum, ve tabiki doğal olmayan her hareket samimi görünmüyordu. Taksimde çay içerken bir mevzu hakkında sohbet ederken söylediğim bir şey üzerine "peki" deyip başını öne eğmesi ilk hissettiğimdi. Emindim aslı bu değildi. Tabiki bunu yüzüne söylemenin bir anlamı yok, herkes bu hayatta kendince bir oyun sergiliyor, herkes hayatının baş rolünde. Neyi nasıl yapmak istiyorsa yapabilir, madem böyle mutlu oluyor kendini iyi hissediyor.
Telefonda konuşurken sohbetler bir şekilde sekse yöneliyordu, şu bir gerçekki etkileniyorduk. Buluşup bir güzel bir gün hava alalım diye konuştuk, işinde yorgun bir dönemdi. Ben doğayı severim Belgrat ormanlarına gidip göl etrafında yürüyüş yapalım piknikte yaparız diye anlaştık. İlla sikicem diye aklımda bir düşünce yoktu.
Arabayla çalıştığı yerden alıp gezi alanımıza gittik. Arabayı par edip yürümeye başladık, yoldan çıkıp ormana girdik, ortalık tenhaydı.. Bir yerde oturalım dedi, yanımızda birşey yoktu üstümdeki kot montumu çıkarıp serdim oturduk. Sohbet ederken öpüşmeye başladık, of ki of, ben sigara içmeyen biri olarak sigara içenle öpüşmek gerçekten akıcı olmuyor. Elini uzatıp sikimi okşamaya başladı, ve fermuarı açıp çıkardı, uzun süre susuz kalmış bir çöl mağduru gibi hırsla emmeye başladı, çok iyiydi. Kendisi dar bir kot giydiği halde onu yana devirip kotunu sıyırdım, ama çıkması mümkün değildi, g-stringini sana sıyırıp bir hamlede içine girdim, o andaki ohhh çığlığıyla adeta bayılır gibi kendinden geçti. Amı tertemiz, parlak, çok güzeldi. Bacakları yukarda biraz içinde gidip geldikten sonra amının güzelliğine dayanamayıp içinden çıktığım gibi aşağıdan yukarı doğru yumuşak hareketlerle yalamaya başladım, o anda başını kaldırıp "ne yapıyorsunn" dedi..amını yalıyorum dedim, ve bir uzun ohhhh daha. Kadının zevk alması, zevk verdiğimi bilmek beni mutlu ediyor ve daha çok ateşleniyorum. Yine içine girip gidip gelmeye başladım, fakat bu arada başım baykuş misali sağa sola dönüp birileri geliyormu diye kontrol etmekte.:) Bir yandan da umursamaz bir haldeyim, oyunlar oynuyor amında, çıkarıp giriyorum, sert sert köklüyorum, sadece kafasını sokup çıkarıyorum..Kah başını yana çevirip gözlerini kapatıyor, kah gözlerini faltaşı gibi açıp bana bakıyor..yaptığıma göre değişiyor.

Ve sen uzan üstüne oturam dedi..içinden çıkıp yana uzandım, o an manzaram ormandaki ağaçlardı, doğrulup arkası dönük biçimde üstüme gelip sikimi tutup dış dudakların arasına bırakması yetti, ve işte..dibine kadar oturmuş, sikimin hepsi içinde sıcacık yuvasındaydı. Sikimde arkası dönük inip kalkarken arkadan kalçalarının görünüşü çok güzeldi, ellerimle tutup bende sertçe bastırıyordum aşağı inerken, nerdeyse taşaklarımda girecekti..bir yandan klitorisini uyarıyordu parmağıyla, ve çok geçmeden inleyerek orgazm oldu sırt üstü üstüme yığıldı. Kolarımla sarıp yana devirdim ve yanyana uzanmış kaldık bir süre. Ben boşanmamıştım ve planım başkaydı.:) Toparlanıp gezmeye başladık, bana "ne yaptın sen öyle nasıl o noktaya getirdin beni" diyordu, ilk defa ormanda yapmış, çok zevkliydi dedi gülümseyerek. Ben seni değil sen beni o noktaya götürdün dedim, öpüşmek neyse ama sikimi çıkarıp emmek gibi hataya düşmücektin.:)) Güldük.:)

Göl kıyısında oturup sohbet ettik, sohbeti güzeldi, akıllıydı, ki akıllı kadını severim. Tekrar gezmeye başladık, bir tepeye çıktık, öncekinde vadi gibi bir yerde aşağıdaydık, bu sefer herşey ayaklarımızın altındaydı. Büyük bir ağaca dayanıp sohbet ederken yine öpüşmeye başladık, fermuardan çıkaran ben oldum bu sefer.:)
Emerek boşaltmasını istedim, peki dedi ve başladı hünerlerini göstermeye. Doğrusu daha iyisini yaşamıştım, vasat bir oraldı..oral dediğin zaman dil kafasında gezmeli, aşağıdan yukarı ucunda ilerlemeli, taşaklara dokunmalı, çember çizmeli, arasıra sadece başı emlip yüzüne sürülmeli, şöyle bir bakıp hırsla alabildiği kadar alınıp erkek inletilmeli, dil dışarı çıkarılıp sik tutularak diline vurdurulmalı, yani ne kadar işkence varsa yapılmalı.:) Sevgili partnerim daha çok ağzına alıp ileri geri gelmekle yetiniyordu, ben arasıra yanağına sokup çektirdim, saçlarından tutup kökledim, çok kökleyince öğürdü hemen bıraktım. Az önce sikerken birkaç sefer tutmuştum boşalmayayım diye, bu sefer uzun süreceğini uğraşacağını biliyordum, ki öylede oldu.:)

Uğraştırmak istemedim o ortamda daha fazla, güzel bir ritim tutturduğu anda öyle devam etmesini söyleyip biraz konsantre olunca ağzında patladım..bundan sonrası hoşuma gitti doğrusu. Oralda daha iyi olabilirdi ama boşalttıktan sonra devam etmesi çok güzeldi, erkeğin sikinin kafasını hassas olduğu andır, ve emdikçe içini çekiyormuşsunuz gibi hisseder, titrer zevkten..spermlerimin tamamını yuttu, üstüne emmeye devam edip sikimin içinindekileri bile çekti, sikimi pırıl pırıl yapıp fermuarumdan içeri soktu işi bitince. Ben adamı böyle yaparım edası hoşuma gitmişti.:) Bir gün rahat bir yatakta önden arkadan yap beni, orospum fahişem diyerek, istediğini söyleyerek..dediğinde saklı yönü ortaya çıkmıştı.:)
Fantazileriler heyecanlar güzeldir..

16 yorum:

  1. belgrad ormanı fobim vardır hayatta gitmem arabayla içinden geçerken bile husursuzlanırım. Coşkunun bende yansıması:)

    YanıtlaSil
  2. :) Orman olmazda başka yer olur önemli değil.:)
    Genel olarak rahat olunursa farklı hazlar yaşanabilir bence:)

    YanıtlaSil
  3. selam erkek,
    "fantazileri kim sevmez" demişsin, haklısın, sanırım herkes sever... yazıda bir yere kafam takıldı "Amı tertemiz, parlak, çok güzeldi" demişsin, temiz ve parlaktan kasıt tüysüz olması mı? "tüylü olunca güzel değil" mi oluyor?

    YanıtlaSil
  4. perşembe günü ben de yapacağım bunu inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Kutsal Fahişe; Selam..inan bana herkes sevmiyor, herkes hiç cesaret edemiyor.
    Temiz parlak olması bence daha güzel yapan bir etken, hele benim gibi uzun uzun amı yalamayı seven biri için. Görünüşü de güzeldi, dış durakları vs. Ve taktir edersinki bizim oralla sizin oral bir değil. Yani sizin emdiğiniz alan kıllıda olsak her halukarda kılsız temiz..bizim emdiğimiz alan aynı mı.:)

    YanıtlaSil
  7. necronomicon; Havalar oldukça soğuk dikkat et üşütmeyin.:) Avantajı daha az insan olması ve daha rahat etmek olacaktır gerçi.:) Bol şans.:)

    YanıtlaSil
  8. Marca Karia Krispina; Teşekkür ederim. Eh partneriniz sizinle bunu yaşamak istiyorsa önceden bir keşif yapar, güzel bir ortam bulur, yere serecek örtüde getirir sonraki zevk keyif size kalmış.:) Fantazi dediğiniz zaman ucu bucağı yok aslında, her bir yapılan sonra değerini yitirmeye ve yeni şeyler istenmeye başlıyor.:)

    YanıtlaSil
  9. erkek selam tekrar,
    amın temiz olma ölçütü kılsız olması mı diyorsun yani?
    bu konuyu bir ara yazmayı düşünüyorum, "erkeklerin orman adamı gibi dolaşması tamam da, kadınlar niye her türlü kıl tüylerini almalılar" konusunu... sözüm meclisten dışarı ;)

    YanıtlaSil
  10. oo üstad seni gec bulduk nerlerden cıktın hemen takibe alalım

    YanıtlaSil
  11. Kutsal Fahişe; Merhaba. Ölçü sırf temiz ve kılsız olması değil tabiki. Ama en başta bu. Sonrası dersen; şans. Çünkü bazı amlar var teni renginde, bazıları var ten güzel am simsiyah, görüntüsü kötü olabiliyor, dış dudaklar çok şekilsiz olabiliyor vs. Ama bunlar için yapacak pek bir şey yok.

    Erkeklerin orman adamı gibi dolaşması güzel değil tabiki..ama bunu istemiyorsanız tüm kadınlar bunun ne kadar çirkin olduğunu yüzüne söylemeli uygun bir dilde.razı olmamalı.

    Ben partnerimden pırıl pırıl yapmasını rica ederim doğrusu..eğer uzunn uzunn yalamamı istiyorsa.:) O nasıl istiyorsa bende öyle yaparım hiç sorun yok.:)

    YanıtlaSil
  12. athırsızı; Teşekkür ederim..hoşgeldin.:)

    YanıtlaSil
  13. sen türk evladısın türk erkegisin yaparsın, elinden hiçbirşey kurtulmaz...orman deyince de ille belgrad ormanı gelir insanın aklına...allah allah...pantalonu çıkarmadan her pozisyonda girersin...senin siktiğin kadın da pantolon kıcındayken, hem de belgrad ormanında orgazm olur kesin...baba 40 küsür yaşındayım bana hiç rsatlamadı böyleleri...şanssızlık desem yeteneksizlik mi desem...vıy ki vıy

    YanıtlaSil
  14. Güzel bir fantazi. Üniversite yıllarında Fethi Paşa korusundaki sevişmemi hatırlattı. Ne kadar yakalanma korkusu o kadar heyecan ve zevk sanırım :)

    YanıtlaSil
  15. Dağ adamı; Bir de dağ adamı olucak ovaya bir tane çıkaramadın mı yani.:)

    YanıtlaSil
  16. Güzelsevişentürk; O koruya ben de gitmiştim gençliğimde, bi tenha köşe bulamadık her yer kapılmıştı sevişen sevişeneydi.:))

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz..